Over Michelle

Ondernemen zit in mijn bloed, mijn vak is marketing. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in vormgeven van online- en offline marketing uitingen. Daarom werk ik op zzp basis voor ondernemers. Ik ben de rechterhand voor menig ZZP’er en MKB bedrijf op het gebied van marketing en vormgeving.

Tot een aantal jaar geleden heb ik, tijdens en na mijn studie Business, IT & management, al als zzp’er gewerkt. Ik heb diverse webwinkels gehad (& uiteindelijk verkocht) & MKB ondernemers geholpen met marketing & vormgeving.

Tot vorig zomer stond ik zelf nog met mijn handen in de ijsblokjes als cocktail barvrouw bij één van de populairste restaurant/bar’s van Arnhem. Na vier jaar te hebben gewerkt op de marketingafdeling bij de grootste drukkerij van Nederland, Drukwerkdeal.nl, vond ik het tijd voor iets anders. Ik was verantwoordelijk voor een miljoenen omzet en onder andere de doelgroep horeca & resellers (drukkerijen, reclame- & marketing bureau’s) en de top 500 & loyale klanten.  Maar ’t voelde niet meer als de jas die mij eens zo goed paste. Ik gooide het roer om en werd, na jaren horeca-pauze, barvrouw. Ik miste al snel de uitdagingen die het marketing vak mij iedere dag weer boden. Daarom ben ik (weer, voorheen onder de naam MiMedia) voor mijzelf begonnen.

Mijn kennis en kunde op het gebied van (online) marketing en mijn creativiteit zet ik graag om voor jou & je onderneming tot geweldige resultaten te komen. Ik geef trouwens ook bijles in Arnhem e.o.

Maar dat kan ik niet alleen, daarbij heb ik jouw hulp nodig. Input van jou als ondernemer is essentieel om marketing écht bij jouw onderneming te laten passen. Ook als je zelf een deel van de marketing wilt oppakken maar niet weet hoe of waar je moet beginnen ondersteun ik je graag.

Ik heb geen groot kantoor, dus ook geen grote-kantoren-prijzen. Ik werk altijd met een fixed price, dus geen verrassingen achteraf of betalen per telefoontje.

Ik sta te popelen om mijn creatieve ideeën te delen, een ijzersterk plan op te stellen en er voor te zorgen dat ook jouw marketing top verloopt.

Heb jij een leuke uitdaging voor mij? Dan hoor ik graag van je! Info@marketingmichelle.nl