Relatiegeschenken

Een relatiegeschenk kan een schot in de roos zijn, maar ook een dikke teleurstelling.

Voor een goed relatiegeschenk zijn een goed uitgangspunt en een goed plan essentieel. Wie wil je iets geven en wat wil je daarmee bereiken? Behalve waardering uiten kun je zo veel meer overbrengen. Een boodschap, nieuw product of dienst, het versterken van de relatie... En niet alleen geschikt als eindejaarsgeschenk, maar denk ook eens aan een ander moment. De secretaresses van jouw klanten op secretaresse dag bijvoorbeeld.

Ik ga graag samen aan de slag voor het bepalen van een goede doelstelling voor jouw relatiegeschenk en maak een goed plan. Ik neem zo veel uit handen als gewenst is. Van inkopen tot inpakken of bijvoorbeeld alleen het plan van aanpak. Ook de vormgeving van bijvoorbeeld een kaart of cadeaubon verzorg ik natuurlijk met liefde!

Een relatiegeschenk hoeft niet persee een duur cadeau te zijn. En ook niet maar een keer per jaar te worden gegeven. Je kunt kiezen voor een eenmalig cadeau van tien euro, maar ook voor drie cadeau's met een totale waarde van een tientje. Door creatief denken en slim omgaan met kosten en inkoop kunnen de kosten laag blijven zonder in te boeten op een leuk cadeautje. Met bijna ieder budget kan ik aan de slag!

Een minimaal bedrag per relatiegeschenk zal, exclusief eventueel verzendkosten, rond de €0,50 liggen aan inkoopkosten. Een maximaal? Ik heb ook wel eens een reisjes naar Londen mogen regelen als relatiegeschenk. De sky is the limit.