Archieven: All Portfolios

Animatie video

Animatie video

Een leuke, korte animatie video voor Tafel 23 horeca marketing.
Deze worden ingezet op Facebook (incl. adverteren), Instagram (incl. adverteren) & de website.
Doel: Werven van nieuwe klanten.

Adviesrapport + Concept nieuwe B2B dienst

Adviesrapport + Concept nieuwe B2B dienst

Voor Secret Visit heb ik een adviesrapport met concept voor een nieuw aan te bieden dienst voor ondernemers opgesteld.

Onderdelen rapport:
Doel campagne
Awareness/branding & leads
Boodschap
Doelgroep
Propositie
Omnichannel aanpak acquisitie:
Online & offline
KPI’s
A/B testen

Met onderdelen als:

Bureauonderlegger Relatiegeschenk + Campagne

Bureauonderlegger Relatiegeschenk + Campagne

Bureauonderleggers zijn handig en een ontzettend leuk cadeau voor medewerkers of relaties. Dat was de boodschap die Drukwerkdeal wilde uitdragen. Daarom heb ik een gaaf concept opgezet en in samenwerking met het designteam hier vorm aan gegeven.

Doormiddel van een blog reeks over de bureauonderleggers is het product op een vernieuwende, inspirerende manier onder de aandacht gebracht. Onder andere een blog over de bijzondere bureauonderleggers van medewerkers van Drukwerkdeal en inspiratie voor het ontwerp. Een écht cadeau waarvan het hele jaar gebruik wordt gemaakt voor een relatief klein budget.

Ook hebben een aantal honderd bedrijven een bureauonderlegger met opvallend design ontvangen om zo het product top of mind te krijgen bij de klanten.

Secretaressedag relatiegeschenk

Secretaressedag relatiegeschenk

Een ‘vergeet-me-nietje’ voor de secretaresses van honderden bedrijven, aangevraagd door haar werkgever of een collega. Want online Drukkerij Drukwerkdeal.nl weet dat veel secretaresses het drukwerk bestellen en dat ze door ons nooit vergeten worden. Inclusief sticker met alle contactmogelijkheden van de klantenservice, want die staat altijd voor haar klaar.

In de kleuren van het bedrijf en met het gebruik van een net geïntroduceerd product: contour gesneden plaatmateriaal. Deze direct mail moest echt een cadeautje zijn van zowel Drukwerkdeal als de werkgever en leuk om op het bureau te laten staan. Op deze manier is de drukkerij altijd top of mind. En een inspiratie, het moet bijzondere mogelijkheden van drukwerk laten zien. Voor mij altijd een uitdaging in samenwerking met onder andere de productiemedewerkers.

Deze bloem bestaat uit twee kartonnen delen contour gesneden dun karton en is verstuurd in een envelop. Zo zijn verzendkosten op deze manier laag gebleven in combinatie met partijpost.

Menukaart Snackhuys het Knooppunt

Menukaart Snackhuys het Knooppunt

Een nieuwe, frisse kaart passend bij het concept. Gelegen langs de Hunebed Highway in Drenthe hebben we er voor gekozen om met een thema te werken: het OER thema. Onder andere in de vormgeving en benaming van ingrediënten en menu items. We hebben gekozen voor een houten klembord, dit past ook perfect bij de inrichting van het Snackhuys.

Behalve het aanpassen van de volgorde van de menukaart heb ik ook gezorgd voor passende, smakelijke teksten & namen van menu items. Vervolgens is de menukaart vormgegeven met de Hunenbed Highway en het OER thema in gedachten. Ook heb ik voor Snackhuys het Knooppunt verschillende foto’s van de menu items gemaakt.

Uitnodiging verjaardag 50 jaar

Uitnodiging verjaardag 50 jaar

Voor een bijzondere verjaardag wil je ook graag een bijzondere uitnodiging. Daarom heb ik voor Ingrid deze gave retro kaart ontworpen met bijpassende enveloppen.