Bel mij: 0618838911 info@MarketingMichelle.nl

Secretaressedag relatiegeschenk

compleet-marketing-concept, direct-mail, drukwerk, loyaliteitsmarketing, propositie-marketing, relatiegeschenk

Een ‘vergeet-me-nietje’ voor de secretaresses van honderden bedrijven, aangevraagd door haar werkgever of een collega. Want online Drukkerij Drukwerkdeal.nl weet dat veel secretaresses het drukwerk bestellen en dat ze door ons nooit vergeten worden. Inclusief sticker met alle contactmogelijkheden van de klantenservice, want die staat altijd voor haar klaar.

In de kleuren van het bedrijf en met het gebruik van een net geïntroduceerd product: contour gesneden plaatmateriaal. Deze direct mail moest echt een cadeautje zijn van zowel Drukwerkdeal als de werkgever en leuk om op het bureau te laten staan. Op deze manier is de drukkerij altijd top of mind. En een inspiratie, het moet bijzondere mogelijkheden van drukwerk laten zien. Voor mij altijd een uitdaging in samenwerking met onder andere de productiemedewerkers.

Deze bloem bestaat uit twee kartonnen delen contour gesneden dun karton en is verstuurd in een envelop. Zo zijn verzendkosten op deze manier laag gebleven in combinatie met partijpost.