Categorie: Drukwerk

Secretaressedag relatiegeschenk

Secretaressedag relatiegeschenk

Een ‘vergeet-me-nietje’ voor de secretaresses van honderden bedrijven, aangevraagd door haar werkgever of een collega. Want online Drukkerij Drukwerkdeal.nl weet dat veel secretaresses het drukwerk bestellen en dat ze door ons nooit vergeten worden. Inclusief sticker met alle contactmogelijkheden van de klantenservice, want die staat altijd voor haar klaar.

In de kleuren van het bedrijf en met het gebruik van een net geïntroduceerd product: contour gesneden plaatmateriaal. Deze direct mail moest echt een cadeautje zijn van zowel Drukwerkdeal als de werkgever en leuk om op het bureau te laten staan. Op deze manier is de drukkerij altijd top of mind. En een inspiratie, het moet bijzondere mogelijkheden van drukwerk laten zien. Voor mij altijd een uitdaging in samenwerking met onder andere de productiemedewerkers.

Deze bloem bestaat uit twee kartonnen delen contour gesneden dun karton en is verstuurd in een envelop. Zo zijn verzendkosten op deze manier laag gebleven in combinatie met partijpost.

Spandoek GoCool

Spandoek GoCool

Een spandoek voor in de showroom & voor gebruik tijdens beurzen

Relatiegeschenk kerst met eigen producten

Relatiegeschenk kerst met eigen producten

De uitdaging: Een bureaukalender die je wel graag het hele jaar op je bureau wilt hebben staan!
Door gebruik te maken van inspirerende quotes van klanten biedt elke maand nieuwe inspiratie om te knallen. Met de mooie kleuren, die lopen van koud in de winter naar warm in de zomer en opnieuw naar koude tinten, staat deze kalender goed op ieder bureau.

De kalender kan worden opgevouwen en is gewoon verstuurd in een envelop. Zo zijn verzendkosten op deze manier laag gebleven in combinatie met partijpost.

Verstuurd in november zodat klanten geïnspireerd raken en kalenders of andere eindejaarsgeschenken te bestellen in december.

Evenement drukwerk incl. concept

Evenement drukwerk incl. concept

Voor de Dag van de Supermarkt van Distrifood / Vakmedianet heb ik het concept voor het gebruik van drukwerk op de locatie en het bestelproces hiervan verzorgd. Een creatieve toepassing van drukwerk met een relatief laag budget.