Categorie: Compleet marketing concept

Adviesrapport + Concept nieuwe B2B dienst

Adviesrapport + Concept nieuwe B2B dienst

Voor Secret Visit heb ik een adviesrapport met concept voor een nieuw aan te bieden dienst voor ondernemers opgesteld.

Onderdelen rapport:
Doel campagne
Awareness/branding & leads
Boodschap
Doelgroep
Propositie
Omnichannel aanpak acquisitie:
Online & offline
KPI’s
A/B testen

Met onderdelen als:

Bureauonderlegger Relatiegeschenk + Campagne

Bureauonderlegger Relatiegeschenk + Campagne

Bureauonderleggers zijn handig en een ontzettend leuk cadeau voor medewerkers of relaties. Dat was de boodschap die Drukwerkdeal wilde uitdragen. Daarom heb ik een gaaf concept opgezet en in samenwerking met het designteam hier vorm aan gegeven.

Doormiddel van een blog reeks over de bureauonderleggers is het product op een vernieuwende, inspirerende manier onder de aandacht gebracht. Onder andere een blog over de bijzondere bureauonderleggers van medewerkers van Drukwerkdeal en inspiratie voor het ontwerp. Een écht cadeau waarvan het hele jaar gebruik wordt gemaakt voor een relatief klein budget.

Ook hebben een aantal honderd bedrijven een bureauonderlegger met opvallend design ontvangen om zo het product top of mind te krijgen bij de klanten.

Secretaressedag relatiegeschenk

Secretaressedag relatiegeschenk

Een ‘vergeet-me-nietje’ voor de secretaresses van honderden bedrijven, aangevraagd door haar werkgever of een collega. Want online Drukkerij Drukwerkdeal.nl weet dat veel secretaresses het drukwerk bestellen en dat ze door ons nooit vergeten worden. Inclusief sticker met alle contactmogelijkheden van de klantenservice, want die staat altijd voor haar klaar.

In de kleuren van het bedrijf en met het gebruik van een net geïntroduceerd product: contour gesneden plaatmateriaal. Deze direct mail moest echt een cadeautje zijn van zowel Drukwerkdeal als de werkgever en leuk om op het bureau te laten staan. Op deze manier is de drukkerij altijd top of mind. En een inspiratie, het moet bijzondere mogelijkheden van drukwerk laten zien. Voor mij altijd een uitdaging in samenwerking met onder andere de productiemedewerkers.

Deze bloem bestaat uit twee kartonnen delen contour gesneden dun karton en is verstuurd in een envelop. Zo zijn verzendkosten op deze manier laag gebleven in combinatie met partijpost.

Print & Inspire

Print & Inspire

Evenementenorganisatie voor Print & Inspire, een inspirerend eendaags event voor klanten van Drukwerkdeal.nl.
Onder andere verantwoordelijk voor werving gasten, strategische invulling evenement en eventorganisatie.

Spandoek GoCool

Spandoek GoCool

Een spandoek voor in de showroom & voor gebruik tijdens beurzen

Relatiegeschenk kerst met eigen producten

Relatiegeschenk kerst met eigen producten

De uitdaging: Een bureaukalender die je wel graag het hele jaar op je bureau wilt hebben staan!
Door gebruik te maken van inspirerende quotes van klanten biedt elke maand nieuwe inspiratie om te knallen. Met de mooie kleuren, die lopen van koud in de winter naar warm in de zomer en opnieuw naar koude tinten, staat deze kalender goed op ieder bureau.

De kalender kan worden opgevouwen en is gewoon verstuurd in een envelop. Zo zijn verzendkosten op deze manier laag gebleven in combinatie met partijpost.

Verstuurd in november zodat klanten geïnspireerd raken en kalenders of andere eindejaarsgeschenken te bestellen in december.